У початок

Нідерланди залишаються найбільшим імпортером СПГ з США

Відповідно до останнього місячного звіту Міністерства енергетики США, у липні третій місяць поспіль Нідерланди були головним місцем для постачань скрапленого природного газу в США, повідомляє Reuters.

Звіт показує, що американські термінали відвантажили 53,3 млрд кубічних футів СПГ до Нідерландів у липні, 40,2 млрд кубічних футів до Японії, 39 млрд кубічних футів до Китаю, 34,1 млрд кубічних футів до Іспанії й 20,6 млрд кубічних футів до Франції.

На ці п’ять країн у липні припало 53,4% загального експорту СПГ США.

У червні й травні американські термінали відвантажили 45,9 млрд кубічних футів СПГ і 64,5 млрд кубічних футів СПГ в Нідерланди відповідно, тоді як Велика Британія була основним місцем для постачань СПГ з США шість місяців поспіль до цього.

Нідерланди розширили свої потужності, запустивши СПГ-термінал Gasunie Eemshaven FSRU, який переважно приймає вантажі з США.

Перший у країні термінал на базі FSRU доповнюється об’єктом імпорту СПГ Gate у Роттердамі, яким також керують Gasunie з Vopak і який зараз розширюється четвертим резервуаром і додатковими потужностями для регазування.

Ці два термінали доставляють регазифікований СПГ до голландської мережі для клієнтів у Нідерландах, а також для клієнтів у Німеччині, Чехії й інших європейських країнах.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти