У початок

Податківці оштрафували мережу АЗС на 3 млн грн за торгівлю «повз касу»

Також є російською мовою

Державна податкова служба (ДПС) оштрафувала одну з мереж автозаправних станцій на 2,9 млн грн за невраховану реалізацію пального. Про це йдеться в повідомленні прес-служби податківців.

Відзначається, що під час перевірок співробітниками ДПС було виявлено факт невідповідності звітних даних витратомірів/рівнемірів лічильників мережі, розташованих на території однієї області, даним Єдиного реєстру акцизних накладних, які свідчать про рух палива.

«Зокрема, було встановлено недостачу пального, яка, в свою чергу, може свідчити про його реалізацію без застосування реєстраторів розрахункових операцій», – йдеться в повідомленні.

Цей факт підтвердився під час перевірок на 7 станціях мережі.

У податковій службі відзначили, що за результатами розгляду матеріалів фактичних перевірок до суб'єкта господарювання застосовано штрафні (фінансові) санкції на суму 2,9 млн грн,

«Зараз усі штрафні санкції надійшли в бюджет у повному обсязі», – резюмували у відомстві.

Нагадаємо, за дорученням прем'єр-міністра Дениса Шмигаля у всіх регіонах України відновилася кампанія з боротьби з нелегальним ринком нафтопродуктів. Очікувалося, що звіт про виконану роботу контролюючі органи зроблять у середині квітня, проте поки його переносять на невизначений термін.

Як повідомляв enkorr, в одному зі своїх останніх інтерв'ю глава парламентського Комітету з питань фінансової, податкової та митної політики Данило Гетманцев (фракція «Слуга народу») заявив про провал боротьби з тіньовим ринком підакцизних товарів, зокрема ринком нафтопродуктів.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти