У початок

Нафтосервісна компанія Eriell завершила продаж російського бізнесу

Міжнародна нафтосервісна група Eriell завершила продаж своїх російських активів – ТОВ «еріелл менеджмент» і ТОВ «енергія нафтогазового сервісу» (ЕНГС).

Як повідомляє «Інтерфакс-Україна», новим власником компаній, згідно з ЄДРЮО, стало ТОВ «металсєвєрстрой», що отримав у липні дозвіл президента рф владіміра путіна на здійснення угоди.

«металсєвєрстрой» контролюється бізнесменом Олексієм Лукеєвим (99%). Він стояв біля витоків російського бізнесу Eriell, будучи міноритарієм і керівником ЕНГС короткий термін у перші місяці заснування компанії. 1%-ва частка «металсєвєрстроя», що залишилася, належить Володимиру Лукеєву, який займав раніше посаду заступника гендиректора ЕНГС.

Eriell – міжнародна нафтосервісна група, що надає послуги з будівництва й капітального ремонту свердловин нафтогазовим компаніям росії, Центральної і Південної Азії й на Близькому Сході. Компанію було засновано 2004 року. На російському ринку Eriell працювала з 2008 року через свою структуру «енергія нафтогазсервіс» (до березня 2023 року – «еріел нафтогазсервіс»).

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти