У початок

Нафта прискорила зниження, Brent здешевшала до $82,2 за барель

Зниження цін на нафту посилилося вдень у четвер на побоюваннях різкого зростання захворюваності на COVID-19 у Китаї.

Лютневі ф'ючерси на сорт Brent на лондонській біржі ICE Futures на 13:11 за київським часом здешевшали на $1,07 (1,29%) — до $82,19 за барель, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Котирування лютневих ф'ючерсів на WTI на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) на вказаний час знизилися на $1,24 (1,57%) – до $77,72 за барель.

Напередодні Brent здешевшала на 1,3%, WTI – на 0,7%.

Раніше Пекін заявив про намір пом'якшити епідеміологічні вимоги для тих, хто прибуває в країну з 8 січня. Крім того, влада КНР відновить видачу документів для туристів, які мають намір виїхати за кордон.

Тим часом США й Італія вже оголосили про запровадження додаткових вимог для пасажирів, які прибувають із Китаю, на тлі сплеску заражень коронавірусом у країні.

Трейдери чекають на дані про запаси енергоносіїв у США за минулий тиждень, які буде оприлюднено Міністерством енергетики країни о 19:00 кск. Опитані Trading Economics аналітики прогнозують, що звіт Міненерго вкаже на падіння резервів нафти на 1,52 млн барелів.

Опублікований напередодні звіт Американського інституту нафти (API) показав, що запаси в Штатах за тиждень, що завершився 23 грудня, скоротилися на 1,3 млн барелів після падіння на 3,07 млн барелів тижнем раніше.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти