У початок

Socar зібрав мільйон гривень на аптечки для школярів

Компанія Socar Energy Ukraine зібрала 1 млн грн на медичні набори для школярів. Про це enkorr повідомили у прес-службі компанії.

«На ці кошти закуплено 574 аптечки, що в разі потреби допоможуть убезпечити життя. Їх було передано в 12 шкіл у різних областях України», – пояснили у прес-службі.

Кожну з них, окрім медичних наборів, комплектовано інструкціями з психологічної допомоги для учнів і персоналу шкіл. Їх було підготовлено в межах ініціативи першої леді Олени Зеленської зі створення Національної програми ментального здоров'я, розробка якої координується Мінздоров’я за підтримки ВООЗ.

Партнером і реалізатором благодійного проєкту Socar Energy Ukraine виступала благодійна платформа dobro.ua, експертну підтримку надавало Міністерство освіти і науки України.

«Від 24 лютого 2022 року змінилося життя кожного українця. Російськими ракетами зруйновано й пошкоджено понад 3 тис. закладів освіти. Та попри намагання окупантів завадити українським дітям здобувати освіту, спільними зусиллями ми створили безпечні умови для навчання», – кажуть у МОН, додаючи, що нині учні мають змогу вчитися у традиційному форматі за єдиної умови – облаштованого укриття. У ньому мають бути аптечки, аби у разі потреби надати першу медичну допомогу.

Як зазначила директорка благодійної платформи dobro.ua Ірина Гуцал, «разом із Socar ми намагалися надати якомога більшу підтримку дітям, які змушені дорослішати у цей важкий час. На жаль, вони мають бути готовими до різних небезпечних ситуацій, і в наших силах надати все, що може сьогодні врятувати їхні життя».

«Для компанії цей проєкт був дуже важливим. Адже для нас завжди на першому місці допомога українцям. І, звичайно, хочу подякувати нашим партнерам тай усім тим, хто долучився до збору коштів. Цей проєкт успішно завершено, а ми рухаємось далі – багато хто потребує допомоги, і у нас заплановано ще багато важливих благодійних ініціатив», – підсумував Ігор Орлов, директор мережі Socar Energy Ukraine.

Нагадаємо, у листопаді 2020 року мережа автозаправок Socar Energy Ukraine долучилася до спільноти «Бізнес без бар’єрів». Це спільнота прогресивних мотивованих компаній, яка створює безбар’єрне середовище й комфортні умови існування різних груп людей. Наразі «Бізнес без бар’єрів» налічує 22 компанії, кожна з яких спрямовує зусилля на підтримку українського суспільства.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти