У початок

На WOG жителі столиці зможуть сплатити рахунок за електроенергію від YASNO

У мережі АЗК WOG стартував пілотний проєкт з оплати рахунків за електроенергію. Наразі скористатися цією опцією зможуть власники житла в Києві. Таку можливість для своїх клієнтів реалізував постачальник YASNO спільно з фінансовим партнером «ГлобалМані», повідомляє прес-служба мережі.

Зазначається, що для того, щоб сплатити за електроенергію, потрібно назвати оператору свій особовий рахунок і ПІБ власника. Клієнт має змогу внести готівкою до 5 тис. грн. Якщо ж потрібна точна сума нарахувань, її повідомить оператор.

Перелік АЗК WOG, на яких є змога розрахуватися за спожиту електроенергію, можна переглянути на сайті мережі.

«Мережа АЗК WOG прагне бути надійним партнером для наших клієнтів і пропонувати максимум зручних сервісів, які дають можливість задовольнити їхні потреби в найбільш зручний спосіб. Більше того, наша команда реагує на виклики сьогодення й упроваджує послуги, найбільш актуальні для споживачів саме в цей час. Опція оплати за спожиту електроенергію розширила лінійку таких сервісів», — підкреслив Олег Кушіль, директор дирекції цифрової трансформації мережі АЗК WOG.

Це пілотний проєкт, який, як розповідають у YASNO, незабаром буде масштабовано. Можливість оплати на касі АЗК WOG за спожиту електроенергію зʼявиться також у клієнтів і з інших областей.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти