У початок

На WOG діє додаткова знижка 1 грн/л при заправці з WOG PAY BOX

У мережі АЗК WOG започаткували знижку 1 грн/л, яка плюсується з персональною, за умови заправки з PRIDE та розрахунку на терміналі самообслуговування WOG PAY BOX. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сторінці компанії у Facebook.

«Лови додаткові знижки за заправку з WOG PAY BOX», – йдеться у пості. Щоб отримати додатково +1 грн до персональної пропозиції при заправці з карткою PRIDE, потрібно здійснити розрахунок на терміналі самообслуговування WOG PAY BOX.

Акція діятиме місяць, з 15 березня до 14 квітня цього року.

Нагадаємо, WOG PAY BOX – це повноцінний асистент-помічник, що надає клієнтам комплекс послуг: оплати за пальне, товари WOG MARKET, каву чи смаколики у кілька кліків без допомоги оператора одним чеком.

Як повідомляв enkorr раніше, перші 20 АЗК мережі, які було оснащено  комплексами WOG PAY BOX, розташовано у Києві, Одеській, Рівненській і Вінницькій областях.

У компанії зазначали, що до середини лютого 2022 року було встановлено 125 терміналів на 68 автозаправних комплексах по всій Україні – у великих містах і на трасових об'єктах. Другий етап передбачав масштабування проєкту на решту АЗК по всій країні.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти