У початок

На Тернопільщині чоловік розбив вітрину на АЗС «Укрнафти»

Житель села Переволоки Чортківського району Тернопільщини у ніч 31 грудня розбив вітрину операторської кабіни на АЗС «Укрнафти». Про це повідомляє поліція Тернопільської області на своїй сторінці у Facebook.

«О 6 ранку на лінію «102» надійшло повідомлення від працівниці автозаправної станції. Жінка заявила, що невідомий чоловік невідомим предметом розбив скляну вітрину операторської кабінки й утік», – йдеться у повідомленні.

Суму збитків заявниця оцінила в 15 тис. грн.

Правопорушення зареєстрували працівники Бучацького відділення поліції №2.

Через чотири години зі схожою заявою звернувся і житель села Переволоки. Чоловік повідомив, що його батько, перебуваючи в неадекватному стані, повибивав вікна у будинку, ламає огорожу й хоче проникнути у приміщення.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці піймали порушника і встановили, що саме цей чоловік причетний до хуліганства на території АЗС.

Під час перевірки стало відомо, що цей чоловік, прикидаючись волонтером, збирав «допомогу». Проте притягнути за шахрайство поліцейські його не можуть, оскільки заяв про це правопорушення від потерпілих не надходило.

Тож наразі жителя Чортківського району правоохоронці перевіряють на причетність до інших правопорушень.

Як повідомляв раніше enkorr, у Нікополі окупанти обстріляли АЗС «Укрнафти».

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти