У початок

На Сумщині внаслідок російського обстрілу постраждала АЗС

У Сумській області через обстріли з боку рф зазнала руйнувань АЗС. Про це повідомляє ГУ НП у Сумській області на своєму сайті.

«Минулої доби російська армія нанесла 148 ударів по території Сумської області. Під вогнем опинилися 29 населених пунктів, – повідомляє відділ комунікації поліції Сумщини. – Через обстріли поранено трьох мирних мешканців».

А також, як зазначається, руйнувань зазнали 19 багатоквартирних житлових будинків, 6 приватних домоволодінь, приміщення підприємств, будівля університету, АЗС і 6 автомобілів.

За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ст. 438 ККУ «Порушення законів та звичаїв війни».

Як писав enkorr раніше, минулими вихідними загорілася АЗС «Укрнафти» у Нікополі, в яку поцілили під час обстрілу міста російськими військами.

Видання також писало, що 22 серпня через обстріл російськими військами території Сумської області постраждала АЗС. 25 серпня зранку на Херсонщині внаслідок атаки дрона було пошкоджено АЗС у мікрорайоні «Таврійський».

Нагадаємо, 21 серпня під час обстрілу Покровська трьома ракетами із ЗРК «С-300» було пошкоджено одну з автозаправних станцій міста. Днем раніше відділ комунікації поліції у Дніпропетровській області повідомив про влучення FPV-дрона в автозаправку у Нікополі.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти