У початок

На Полтавщині припинили роботу підпільної АЗС

У Полтавській області 44-річний чоловік обладнав підпільну АЗС і продавав пальне без ліцензій і дозволів. Про це повідомляє Бюро економічної безпеки (БЕБ) України на своєму сайті.

«Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Полтавській області завершили досудове розслідування щодо незаконного зберігання й продажу контрафактного пального», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у бюро, слідство встановило 44-річного мешканця Лубенського району, який закуповував А-95 бензин і дизпальне гуртом. Зберігав підакцизну продукцію на підпільній АЗС без відповідних ліцензій і дозволів. Продаж пально-мастильних виробів здійснював за готівку без видачі фіскального чека.

«Під час обшуків із наземних резервуарів вилучено дизельне пальне і А-95 бензин загальною вартістю понад 212 тис. грн. На вилучене майно накладено арешт», – повідомляють детективи.

Наразі матеріали кримінального провадження за ознаками ч. 1 ст. 204 Кримінального Кодексу України з обвинувальним актом скеровано до суду.

Досудове розслідування здійснювали детективи ТУ БЕБ у Полтавській області за оперативного супроводу управління стратегічних розслідувань у Полтавській області ДСР Національної поліції України. Процесуальне керівництво здійснювала Полтавська обласна прокуратура.

Як писав enkorr раніше, у квітні ц.р. у Києві припинено роботу нелегальної АЗС, вилучено пального й обладнання на 1 млн грн.

Нагадаємо, нещодавно у Києві й області вилучили на 8 нелегальних АЗС контрафактне пальне й обладнання вартістю 9 млн грн, про що enkorr також повідомляв.

Окрім того, видання писало, що у Вараському районі Рівненської області поліцейські викрили нелегальну АЗС й вилучили 4 тонни пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти