У початок

На окупованій Луганщині стався вибух на нафтобазі

У тимчасово окупованому місті Ровеньках у Луганській області стався вибух на місцевій нафтобазі. Про це повідомляє так зване «МЧС» у понеділок, передає «Кореспондент».

Окупанти заявляють, що нафтобазу начебто атакував безпілотник близько 3 години ночі. При цьому відстань до лінії фронту складає понад 100 кілометрів.

«Унаслідок атаки безпілотного літального апарату відбулася розгерметизація з подальшим горінням резервуара на об'єкті «ТОВ ТД Ровеньківська нафтобаза». За підвищеним номером виклику автоматично було спрямовано сили й засоби Ровеньківського гарнізону, підрозділи з довколишніх міст: Антрацита, Свердловська, Красного Луча і співробітники центру управління в кризових ситуаціях. Після прибуття спостерігалося відкрите горіння резервуара з рідиною, що легко займається. Існувала загроза перекидання вогню на резервуари, що стояли поруч», – заявили загарбники.

Вони запевняють, що пожежу змогли ліквідувати до 5:40 ранку, і переконують, що «жертв і постраждалих немає». При цьому у виникненні пожежі звинувачують ЗСУ.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти