У початок

На Чернігівщині чоловік вкрав з АЗС 165 л дизпального

У Чернігівській області з автозаправної станції 65-річний чоловік викрав 165 л дизельного пального. Про це повідомляє ГУ НП у Чернігівській області на своєму сайті.

Як зазначається у повідомленні, поліцейські Ніжинського райуправління поліції встановили й розшукали чоловіка, причетного до крадіжки 165-ти літрів дизельного пального з АЗС.

«6 вересня до поліції звернувся директор однієї з автозаправних станцій району з повідомленням про те, що з території станції викрадено дизпальне на суму близько 7 тис. грн, – повідомив відділ комунікації Ніжинського райуправління поліції. – На місце події одразу виїхали група реагування патрульної поліції й слідчо-оперативна група».

Під час реалізації отриманої інформації, патрулюючи територію, поліцейські групи реагування патрульної поліції зупинили транспортний засіб під керуванням 65-річного чоловіка. При огляді автівки поліцейські виявили 17 каністр з пальним. Слідчо-оперативна група задокументувала злочин.

Як зазначають правоохоронці, зловмисник зізнався у скоєному й надав правдиві свідчення. Поліцейські вилучили пальне і повернули його власнику.

Слідчий Ніжинського райуправління поліції відкрив кримінальне провадження за ч. 4 статті 185 ККУ (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану). Такий злочин карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

Наразі триває досудове розслідування.

Як писав enkorr раніше, на Чернігівщині отримав підозру зловмисник, який викрав майже 1000 л ДП.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти