У початок

На базі арештованої «Глуско» вже працює понад 70 станцій U.GO

Управитель арештованої мережі «Глуско» відкрив уже понад 70 АЗС під новим брендом, повідомляє Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) на своєму сайті.   

«За підсумками діяльності у минулому місяці поточного року, управитель арештованої мережі «Глуско» – ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдинг» – відновив роботу 71 автозаправної станції під брендом U.GO», – йдеться у повідомленні.

В АРМА також повідомляють, що станом на кінець I-го кварталу 2023 року управитель перерахував у Державний бюджет перші надходження від управління активом обсягом 378 тис. грн. Це 75% загального доходу, отриманого компанією в березні від господарського використання арештованого майна.

Водночас, як зазначається, витрати управителя на збереження активу за минулий місяць склали 2,5 млн грн. Диспропорцію між доходами й витратами на початковому етапі управління спричинено потребою значних інвестицій у відновлення роботи АЗС у багатьох регіонах України, зокрема на деокупованих територіях.

Нагадаємо, у травні минулого року уряд прийняв пропозицію АРМА щодо передачі в управління за особливою процедурою низки арештованих активів мережі АЗС «Глуско». Йдеться про понад 200 автозаправних комплексів та об’єктів нерухомості, які належать 31 юридичній особі, зокрема «Глуско рітейл» і дочірнім компаніям.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти