У початок

Митники попередили про ускладнений рух на пункті пропуску «Чоп–Захонь»

У пункті пропуску «Чоп–Захонь», що на кордоні з Угорщиною, ускладнено рух автомобілів через ремонтні роботи. Про це повідомили у Державній митній службі.

За даними митних органів Угорщини, 4 вересня з 9:00 по 16:00 у пункті пропуску «Чоп–Захонь» на суміжній стороні здійснюватимуться ремонтні роботи.

«У зв’язку з цим очікується ускладнення руху транспортних засобів в обидва напрямки. Просимо зацікавлених осіб, які планують перетинати українсько-угорський кордон у даному напрямку, врахувати зазначену інформацію та за змоги обирати інші пункти пропуску», – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, 28 серпня Польща розпочала ремонтні роботи в межах пункту пропуску «Шегині» на кордоні з Україною. Завершення робіт очікується у середині жовтня.

У пункті пропуску «Гребенне–Рава-Руська», що на кордоні з Польщею, також можливе ускладнення руху внаслідок ремонтних робіт на польській стороні. Роботи триватимуть орієнтовно до 12 вересня 2024 року.

Нагадаємо, з 5 серпня Польща закрила на ремонт один із пунктів пропуску – поблизу з українським переходом «Ягодин». Роботи триватимуть до середини листопада.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти