У початок

Митниця повертається до звичного режиму роботи

Енергетичною митницею Державної митної служби вжито низку організаційних заходів для відновлення звичного оформлення постачань пального в Україну, йдеться у повідомлені прес-служби митниці.

Зокрема зазначається, що всі підрозділи митного оформлення забезпечені електрогенераторами й пальним і мають максимально гнучкий графік роботи.

«На жаль, є причини, на які ЕМ не може вплинути, а саме забезпеченння стабільного зв’язку з центральною базою даних. Це пов’язано з браком електроенерії на комунікаторах підприємства ПрАТ «ДатаГруп», яке й надає виділені канали зв’язку для митниці», — йдеться у повідомленні.

Проте, як зазначають в ЕМ, попри ці складнощі середня кількість оформлених декларацій і час їх оформлення в листопаді майже не змінилися і залежать тільки від ритмічності надходження вантажів і погодних умов.

Нагадаємо, після масованих обстрілів енергетичної інфраструктури України минулого тижня трейдери повідомляли про припинення митного оформлення вантажів через відсутність електрики й зв’язку.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти