У початок

Мережа Avantage продовжує повноцінну роботу

Попри заяву мережі «Авантаж» про позбавлення її ліцензій на роздрібну торгівлю для 53 АЗС, станом на 2 жовтня 2023 року всі станції мережі продовжують працювати.

Про це свідчить опитування, яке провів enkorr, зателефонувавши на деякі станції «Авантажу» в різних регіонах, а також у столичний і вінницький офіси компанії. 

Зокрема станції мережі продовжують працювати у Київській, Житомирській, Чернігівській і Вінницькій областях.

«Деякі станції було закрито під час проведення податкових перевірок, після їх закінчення всі відновили роботу», — сказали у столичному офісі компанії.

Таким чином, якщо вірити заяві компанії, наразі половина станцій АЗС мережі ведуть безліцензійну діяльність, за що передбачено штраф обсягом 500 тис. грн для кожної.

Зазначимо, на вихідних мережа повідомила на своїй сторінці у Facebook, що Державна податкова служба анулювала ліцензії на роздрібну торгівлю для 53 станцій мережі Avantage, через що ті нібито вимушені були зачинитися. 

Нагадаємо, Державна податкова служба проводить цілеспрямовану роботу з роздрібними мережами, які демонструють мінімальне податкове навантаження. Зокрема комплекс заходів було проведено щодо «БРСМ-Нафта» й Avantage 7.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти