У початок

AMIC долучився до проєкту стерилізації безпритульних тварин

Мережа АЗК AMIC ENERGY спільно з фондом «12 Вартових» реалізують проєкт стерилізації безпритульних тварин. Про це мережа повідомляє у своєму прес-релізі.

Австрійська мережа АЗС AMIC ENERGY у співпраці з благодійним фондом «12 Вартових», який опікується зокрема й безпритульними тваринами на деокупованих територіях, розпочали колективну ініціативу зі стерилізації й вакцинації тварин, що мешкають на АЗС і прилеглих територіях.

Як зазначається у повідомленні, ідея проєкту полягає в тому, щоб надати необхідну медичну допомогу і догляд безпритульним тваринам по всій Україні.

Механізм проєкту доволі простий: фонд «12 вартових» виступає в ролі мобільної операційної бригади, яка надає миттєву допомогу одразу на місці згідно з маршрутом за переліком локацій, які надала мережа AMIC ENERGY.

«Після повномасштабного вторгнення дуже велика кількість тварин опинилась без житла, і, звичайно ж, частина з них шукає притулку на АЗС. Тож ми вдячні фонду «12 вартових» за підтримку нас у цій місії. Сподіваємося, що інші українські бізнеси теж підтримують нас у цій ініціативі», – каже розповідає Аудріс Стропус, генеральний директор ПІІ «АМІК Україна».

Наразі вдалося простерилізувати і вакцинувати всіх безпритульних тварин мережі, кілька з них потребували термінової допомоги, тож їх було евакуйовано в Київ для проведення додаткових обстежень і операцій.

Співорганізатори ініціативи активно закликають представників інших комерційних підприємств і мереж АЗС долучитися до рятувальної місії. 

Як відомо, австрійська мережа АЗС AMIC ENERGY з початку повномасштабної війни передає пальне підрозділам ЗСУ, військовим адміністраціям і благодійним організаціям, забезпечує військових автомобілями, комплектами військового одягу, професійним обладнанням, перераховує кошти для потреб армії. Компанія безоплатно передала вже понад 300 тис. л пального.

Як повідомляв enkorr раніше, нещодавно було розпочату благодійну ініціативу «Mavik від AMIC» за умовами якої 5 грн з кожного паливного чека AMIC ENERGY спрямовує на закупівлю сотні дронів DJI Mavic 3 для Збройних сил України.

AMIC ENERGY також продовжує благодійну ініціативу «Незламна кава», що спрямована на відбудову Херсонської, Луганської, Донецької й Запорізької областей.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти