У початок

Мережі АЗС відновлюють програми лояльності

Мережі АЗС почали відновлювати програми лояльності для постійних клієнтів. Першими на своїх сторінках у Facebook повідомили про це компанії BVS, Rodnik і «БРСМ-Нафта».

«Нам вдалося зберегти статуси у програмі лояльності: Standard, Business, Premium. І наразі вже доступна часткова оплата бонусами, ви можете використовувати по 5000 бонусів (еквівалент 50 грн) при кожному візиті на АГЗС», – йдеться у повідомленні мережі Rodnik.

Повний доступ до бонусного рахунку й оновлення накопичень згідно зі статусами наразі у процесі відновлення, зазначають у компанії.

«Після вимушених канікул ми відновили нарахування й списання бонусів за товари магазину і фаст-фуд», – повідомляє і прес-служба компанії BVS.

У компанії зазначили, що нараховують на бонусний рахунок 1% від суми сплачених коштів за товари й 3% — за гарячі напої або фаст-фуд.

BVS також анонсувала акційні знижки на газ, А-95 еко, ДП і ДП pro. Так, за умови заправки від 10 л знижка складає 0,5 грн/л, від 20 л – 1,00 грн/л. Якщо ж ви заправляєте від 30 л пального, знижка складе 1,5 грн/л.

Як зазначили у прес-службі компанії, акція діятиме в їхній мережі з 19-го по 25-е липня ц.р. для учасників програми лояльності «Знижак».

Анонсувала знижку на пальне і мережа АЗС «БРСМ-Нафта». На кожен заправлений літр дизпального компанія обіцяє 1 грн знижки, але за умови купівлі обіду чи кави й сканування картки лояльності «БРСМ plus».

Як відомо, наприкінці червня відновила нарахування і списання балів Fishka й мережа АЗК ОККО – за товари магазину, кафе і ресторану. Відсотки нарахування, як і раніше, відбуваються миттєво, а доступними для списання стають через 24 години.

Як зазначають у компанії, можна накопичувати 2% від суми чеку при купівлі товарів магазину, 3% від суми чеку при купівлі товарів кафе і ресторану. Списати ж бали на ОККО можна також винятково на товари кафе, магазину або ресторану обсягом не більше ніж 50% від суми чеку.

У решті мереж, із представниками яких поспілкувався enkorr, кажуть, що повертати програми лояльності будуть, але планують зробити це трохи пізніше.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти