У початок

Маркетинг: як мережі АЗС беруть участь у «чорній п'ятниці» (оновлено)

Також є російською мовою

Уже менше ніж за добу стартує «чорна п'ятниця», з її розпродажами й знижками, що традиційно проводиться наприкінці листопада. І також традиційно у ній беруть участь мережі АЗС, обіцяючи клієнтам максимальні знижки. Enkorr підготував добірку автозаправних мереж, які долучилися до акційного дня.

«БООМбезні знижки» пропонує на цей день мережа АЗС ОККО: 3 грн/л – за заправку будь-яким пальним за допомогою ОККО PAY, стільки ж – за заправку PULLS 95/PULLS Diesel та 1 грн/л – за заправку газом із використанням будь-якого іншого виду оплати.

А також 3 грн за кожний літр буде повернено власникам карток Visa Fishka/Visa Bussines Fishka від Raiffeisen Bank – за умови розрахунку цими картками при заправці будь-яким видом пального.

При цьому «чорна п'ятниця» на ОККО триватиме три доби, з 26-го по 28 листопада. Знижки повертаються балами на Fishka. Але при цьому потрібно враховувати, що якщо персональна знижка вища, то спрацює вона. Також знижки не сумуються з іншими, крім дня народження.

А ось мережа АЗС WOG цього року планує порадувати знижками лише тих, хто заправляє свій автомобіль брендовим пальним Mustang, пообіцявши знижку бонусами 5 грн на кожному літрі пального. Акція триватиме лише один день.

Бере участь у «чорній п'ятниці» й харківська мережа АЗС U.GO («Укргазвидобування») із пальним Shebel. Запропоновані знижки: 3 грн/л – на бензин, 2 грн/л – на дизельне пальне й 1 грн/л – на автогаз.

Акція триватиме одну добу й діє тільки для власників карток Shebel.U.GO за умови заправки від 20 л пального одним чеком.

Заправлятись електронними талонами по-чорному пропонує своїм клієнтам мережа АЗС BVS. Знижки – 3 грн/л на бензини і дизпальне та 1,5 грн/л на газ – діятимуть лише завтра, 26 листопада, і лише за умови використання мобільного додатку BVS.

«Чорні знижки» в ужгородській мережі АЗС «Елерон» стартували напередодні: при заправці від 40 л на бензини надають знижку 0,5 грн/л, на ДП – 1,5 грн/л за умови оплати готівкою. У разі розрахунку банківською карткою – знижка 1 грн/л лише на дизельне пальне.

Ще минулої неділі анонсувала «чорну п'ятницю» мережа АЗС KLO, яка стартувала з 22 листопада і закінчиться 28 листопада. Знижки, що надаються в мережі, – до 85% на все, крім пального. А сьогодні у KLO повідомили про триденний цінопад на пальне, який триватиме з 26 по 28 листопада включно. Знижки на бензини – від 80 коп./л (А-92) до 1 грн/л (А-95 Вентус, А-95 Євро) і 1,1 грн/л (А-95). На дизельне пальне: звичайне – 80 коп./л, ДП Вентус – 1 грн/л.

Долучилася до акційного дня й полтавська мережа АЗК «Автотранс». Тільки сьогодні на всіх автозаправних станціях мережі надається 4 грн/л знижки на бензини й дизельне пальне та 2 грн/л — на газ за умови купівлі за допомогою мобільного додатка Autotrans. При купівлі пального з пластиковою карткою лояльності бензини й дизель будуть дешевшими на 3 грн/л, автогаз — на 1,5 грн/л.

Не забули про «чорну п'ятницю» і в мережі АЗС «Прайм» — сьогодні на її заправках можна придбати всі види пального зі знижкою 30 коп./л.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти