У початок

Макарівська ГНС ​​розширює клієнтську базу

Також є російською мовою

Пул клієнтів і постачальників на ГНС «Спартак» поповнився новими компаніями. Про це enkorr повідомив керуючий партнер ГНС Олександр Шубенков.

Зокрема, в серпні-вересні укладено контракти на зберігання газу з компаніями «Євромін Енерджі», «Маддокс Україна» і «Газтрон Україна». «Поетапне повернення обсягів на ГНС триває. Ринку добре знайома наша станція, однак відновлення раніше неодноразово підірваної довіри вимагає чималих зусиль», – зазначив А. Шубенков.

За його словами, з вересня також розпочинає постачання на ГНС власного ресурсу «БНК-Україна». «Рішення про захід до нас на зберігання на «БНК» прийняли після персонального візиту делегації на ГНС», – зазначив менеджер.

За підсумком серпня 2021 р. Макарівська ГНС перевалила 2,66 тис. т газу. Серед власників ресурсу – «Сокар Україна», «Манго трейд», «Західекотоп», «Полюс», «ВОГ-ресурс», «Укрдніпрогаз».

Як повідомляв enkorr, у 2020 р. Макарівську ГНС ​​серед заставного майна групи «УПК» було викуплено бізнесменами Олексієм Костяком і Андрієм Кисельовим. У липні 2021 р. О. Костяк вийшов з проєкту, а йому на зміну прийшов Євген Данішевський.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти