У початок

LPG & Petroleum Ukraine: СК «Гештальт Груп» чекає на зустріч!

Також є російською мовою

Страхова компанія «Гештальт Груп» виступить партнером найбільшого галузевого форуму LPG & Petroleum Ukraine, який відбудеться в українській столиці 14-15 лютого 2022 р.. Про це повідомив офіційний представник страховика Дмитро Михалкович.

 «Ми раді взяти участь у галузевому русі після такої тривалої перерви і з нетерпінням чекаємо на зустріч», — заявив Д.Михалкович.

 2020 року компанія зробила реорганізацію, змінивши назву на «Гештальт Груп», але зберегла й удосконалила свою пропозицію щодо страхування нафтопродуктів. Тривалий досвід роботи на ринку дав змогу досконало вивчити вимоги вантажовласників і в результаті наростити портфель замовлень до 300 тис. т на місяць.

 «Цього року ми відзначаємо 10-річчя нашого першого страхового контракту в Україні. Ми завжди вірили у наш продукт, а сьогодні нашу впевненість поділяють майже п'ятдесят трейдерів, які довіряють нам 300 тис. т своїх нафтопродуктів щомісяця», — каже представник «Гештальт Груп».

 СК «Гештальт» було створено 2006 року. 2012 року фахівці компанії розробили й застосували унікальну програму зі страхування вантажів з метою забезпечення повного контролю над вантажем. Наразі страхуються постачання пального з Польщі, Румунії, Литви, Російської Федерації, Республіки Білорусь. Програма страхування забезпечує комплексний захист інтересів усіх учасників постачання: й заводу-виробника, і покупця. Партнерами із перестрахування є компанії Австрії й Швейцарії з рейтингом «А» за S&P.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти