У початок

LPG & Petroleum Ukraine 2022: Shebel проти «тіні»!

Також є російською мовою

Компанія «Укргазвидобування» та її паливний бренд Shebel виступлять партнером сесії «Детінізація» у рамках конференцій LPG & Petroleum Ukraine 2022, яка відбудеться у Києві 14-15 лютого. Про це повідомив організатор заходу Консалтингова група «А-95».

Делегацію Shebel традиційно очолить директор «Укргазвидобування» із комерційних питань Сергій Федоренко. 15 лютого він виступить із презентацією про проблему нелегальної переробки, на яку за різними оцінками припадає до 20% українського ринку автобензину.

«Робота міні-НПЗ – це генератор цілого комплексу проблем. Це й стимули для порушень при видобутку нафти і конденсату, і врізання в трубопроводи, і неякісне пальне, й колосальні втрати державного бюджету», — заявив Сергій Федоренко.

Разом із ним презентаційну частину сесії наповнить директор Консалтингової групи «А-95» Сергій Куюн, який закцентує увагу на схемах випуску нелегального пального на нафтобазах, порушенні касової дисципліни на АЗС і аналізі податкового навантаження в мережі автозаправних станцій.

Гостями сесії виступатимуть голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев і голова Офісу із захисту бізнесу при Міністерстві внутрішніх справ України Антон Геращенко.

Титульні партнери LPG & Petroleum Ukraine 2022 – ПАТ «Укртатнафта», WOG, OKKO і «БНК-Україна». Страховий партнер – СК «Гештальт Груп».

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти