У початок

Клієнти з банківських карток на касах WOG зняли 500 млн грн

500 млн гривень зняли клієнти на касах мережі АЗК WOG зі своїх банківських карток. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.

Як нагадали у компанії, змогу зняти готівку з банківських карток на касах АЗК мережа WOG запровадила на початку березня. Відтоді послугою скористалися десятки тисяч клієнтів. Загалом вони зняли понад 500 млн грн.

«WOG завжди прагне бути там, де люди, щоб запропонувати їм найактуальніші саме на цю мить продукти й послуги, – каже директор з маркетингу мережі Геннадій Карлінський.

З його слів, сьогодні клієнти можуть скористатися сервісом необанкінгу, адже каси АЗК мережі перетворились в такі собі банкомати, де можна зняти готівку – загалом до 6 тис. грн за наявності в касі достатньої кількості коштів.

Для цього слід зробити будь-яку покупку на АЗК, а при розрахунку назвати оператору суму, яку хотіли б отримати готівкою з банківської картки.

«Ми розуміємо, що під час воєнних дій і енергетичного терору загарбником можуть виникати труднощі зі зняттям готівки з банкоматів. Тому у WOG подбали, щоб українці могли зняти кошти прямо на касі автозаправних комплексів», – підсумував Карлінський.

Як повідомляв enkorr, нещодавно WOG започаткувала акцію «ПРИВАТні знижки», яка дає змогу додатково економити 1,50 грн на кожному придбаному літрі пального.

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти