У початок

Кількість зарядних станцій у польській мережі АЗС MOYA перевищила 1 400

Anwim, власник MOYA, окрім динамічного розвитку мережі АЗС, має амбіції стати одним із лідерів енергетичної трансформації транспорту. Важливим напрямом розвитку компанії є «зелена стратегія», на яку Anwim виділить приблизно 1 млрд злотих, повідомляє Центр інформації про енергетичний ринок.

Інвестиції включатимуть, серед іншого, будівництво мережі пунктів зарядки електромобілів і виробництво й розподіл електроенергії з відновлюваних джерел енергії. Будівництво мережі енергозарядних станцій MOYA планується як на станціях MOYA, так і в інших стратегічних точках. Як і на автозаправних станціях, компанія хоче, щоб клієнти MOYA мали доступ до зарядних станцій як на основних транзитних маршрутах, так і на національних дорогах, у невеликих і великих містах, а також в агломераціях.

Стратегія компанії у сфері електромобільності передбачає й широку співпрацю з іншими постачальниками в рамках роумінгу. Завдяки цьому клієнти мережі зможуть користуватися понад 10 тис. зарядних станцій для електромобілів по всій країні. Цю стелю має бути досягнуто до кінця 2030 року. Перша партнерська угода вже набула чинності, і MOYA Energia спільно з Elocity забезпечили зарядною інфраструктурою понад 1 400 точок по всій країні.

«Сьогодні ми можемо запропонувати нашим клієнтам автопарків інфраструктуру для зарядки електромобілів у понад 1 400 точках по всій країні. Це величезний крок до сприяння сталому розвитку електромобільності. Ми мотивуємо свою діяльність, з одного боку, усвідомленням необхідності впровадження екологічних рішень, а з іншого, задоволенням потреб наших клієнтів, які все більше цікавляться електромобілями», — сказав Анджей Кисала, директор з розвитку автопродажів Anwim S.A.

MOYA – мережа автозаправних станцій, яка розвивається найшвидше в Польщі. Щорічно створюється приблизно 50 нових станцій у синьо-червоних кольорах. У стратегії, оголошеній Anwim S.A., власником мережі, подальший динамічний розвиток йтиме паралельно з реалізацією плану трансформації енергії. Зрештою, компанія хоче запропонувати своїм клієнтам усі затребувані енергоносії.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти