У початок

Кабмін розгляне перенесення Техрегламенту на СВГ у середу

Також є російською мовою

Кабінет міністрів планує розглянути питання про перенесення набуття чинності Технічним регламентом на скраплений вуглеводневий газ (СВГ) на своєму засіданні в середу, 3 лютого. Про це enkorr повідомило джерело в уряді.

«Найближчим часом Мін'юст завізує проєкт рішення і спрямує його в Кабмін», – повідомив співрозмовник видання.

Раніше джерело enkorr у керівництві Міненергетики повідомило, що набуття Технічним регламентом для скрапленого газу чинності буде відтерміновано на два місяці, тобто до 1 травня 2021 р..

Нагадаємо, про потребу відтермінування впровадження ТР заявляли Консалтингова група «А-95» і Українська енергетична асоціація.

Крім того, Нафтогазова асоціація України (НАУ) звернулася до прем'єр-міністра Дениса Шмигаля і міністра енергетики з проханням не допустити перебоїв із забезпеченням країни нафтопродуктами і перенести термін набуття чинності Технічним регламентом на 4 серпня 2021 року.

Технічний регламент ухвалено постановою Кабінету міністрів №667 від 29 липня 2020 р.. Документом передбачено піврічний адаптаційний період, фактичне набуття нормами чинності передбачено з 4 лютого 2021 р..

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти