У початок

Імпорт скрапленого газу залишається на рівні жовтня

Також є російською мовою

Імпорт СВГ в Україну за 9 днів листопада 2020 р. становив 31 тис. т, що практично відповідає обсягам того ж періоду в жовтні (30,7 тис. т.). Про це повідомили в «Консалтинговій групі А-95» з посиланням на власне дослідження.

Імпорт з Росії зберігає динаміку минулого місяця і становить 13 тис. т. Зростання постачань демонструє компанія «Гран-прі Ойл», обсяги якої склали 4,8 тис. т (+2,1 тис. т до аналогічного періоду минулого місяця). За словами представника компанії, збільшення викликано переходом частини жовтневого обсягу на перші числа листопада.

У листопаді відзначився постачаннями «Омський каучук» – 500 т імпортувала «Оптимал текс», що входить до групи компаній Олексія Костяка. Так само було помічено автомобільні постачання з Чехії від трейдера PPS Group на адресу «Омнії Трейд» і «Піт-лейн».

Імпорт з Білорусі знизився за звітний період на 1,5 тис. т, з Казахстану – на 1 тис. т.

Зростання зафіксоване по морському транспорту: за вказаний період було імпортовано 3,4 тис. т, що вдвічі більше першого тижня жовтня.

Структура імпорту СВГ за 8 днів листопада 2020 року за країною відправлення, тис. т

Як раніше повідомляв enkorr, постачання скрапленого газу в Україну в жовтні 2020 р. склали 138,5 тис. т, що практично відповідає показникові вересня (137,4 тис. т).

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти