У початок

Глава Saudi Aramco увійшов до ради директорів BlackRock

Головний виконавчий директор саудівської держкорпорації Saudi Aramco Амін Нассер увійшов до ради директорів BlackRock. Про це йдеться у прес-релізі американської інвесткомпанії, передає «Інтерфакс Україна».

Це рішення відображає важливість Близького Сходу у довгостроковій стратегії розвитку BlackRock, зазначається у повідомленні.

«Видатна кар'єра Аміна в Aramco, що триває понад чотири десятиліття, дає йому унікальне розуміння багатьох ключових факторів для нашої компанії й наших клієнтів», — написав глава BlackRock Ларрі Фінк.

«Його досвід керівної роботи, розуміння світової енергетичної галузі і драйверів переходу до низьковуглецевої економіки, а також його знання близькосхідного регіону зроблять значний внесок в обговорення у раді директорів BlackRock», — додав Фінк.

Нассер очолює Aramco із 2015 року. Під його керівництвом компанія вийшла на фондову біржу 2019 року. 2021-го Aramco анонсувала плани щодо досягнення нульового рівня вуглецевих викидів до 2050 року.

Водночас Бадер Аль-Саад, голова Арабського фонду економічного й соціального розвитку, пробуде в раді директорів BlackRock до кінця свого терміну і не переобиратиметься в раду 2024 року.

BlackRock керує активами на $9,4 трлн.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти