У початок

Гетманцев звинуватив одну із мереж у «мародерстві»

В Україні діє велика мережа автозаправних станцій, що має значно менше податкове навантаження, ніж інші. Про це в інтерв’ю агентству «Інтерфакс-Україна» заявив голова парламентського Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.  

«В Україні діє велика мережа автозаправних станцій, що має значно менше податкове навантаження, ніж інші. Працюємо поки що переконанням, пояснюємо, що війна не час для мародерства. І там є досить великий тіньовий ринок. Ми працюємо над тим, аби тінь знищити повністю», — розповів він.

Гетманцев також підкреслив, що в ринку нафтопродуктів він бачить резерв для додаткових надходжень у бюджет країни. «Бачимо, що є резерв ще в пальному, де ми відновили частково акциз, а з 1 липня наступного року він повністю відновлюється», — розповів він.

Нагадаємо, на початку жовтня Гетманцев провів зустріч із представниками українських мереж АЗС, на якій він заявив, що деякі з них уникають податкового навантаження. За даними учасників засідання, тоді пролунали назви «БРСМ» і «Авантаж».

На тій же зустрічі представник податкового комітету закликав Державну податкову службу «вжити невідкладних заходів для повного припинення функціонування чорного ринку пального до кінця жовтня».

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти