У початок

«Гештальт Груп»: разом з ринком у найскладніші часи

Страхова компанія «Гештальт Груп» виступить страховим партнером міжнародної конференції Fuel for Ukraine, яка відбудеться у Варшаві (Польща) 28 червня 2022 року. Про це повідомляє організатор заходу Консалтингова група «А-95».  

«Ми продовжуємо працювати й перебувати поруч із нашими клієнтами навіть у такі страшні часі, як сьогодні. Мі віримо в наших партнерів, у наш паливний ринок, у нашу спільну перемогу!» — заявив офіційний представник «Гештальт Груп» Дмитро Міхалкович. 

З його слів, з початку війни компанія оперативно перебудувала роботу на південний і західний напрямки. Штат було повністю збережено, й він працює далі.   

«Обсяги постачань упали, та ми відчуваємо потребу в тому, що робимо. Понад двадцять компаній-трейдерів за останні місяці долучилися до клієнтів, яким ми з року в рік допомагаємо не тільки зі страхуванням і охороною, але і з пришвидшенням залізничних перевезень», — каже пан Міхалкович.  

СК «Гештальт» було створено 2006 року. У 2020 року компанія зробила реорганізацію, змінивши назву на «Гештальт Груп». Унікальна програма страхування вантажів, яку розроблено 2012 року, забезпечує комплексний захист постачальників і отримувачів нафтопродуктів. У довоєнний час клієнтами страховика було понад п'ятдесят трейдерів, а сумарний обсяг застрахованих нафтопродуктів сягав 300 тис. т щомісяця. 

Партнерами із перестрахування є компанії Австрії й Швейцарії з рейтингом «А» за S&P. 

Конференція Fuel for Ukraine покликана активізувати постачання нафтопродуктів з Європи. Партнерами заходу виступають OKKO, WOG, UNIMOT і GT.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти