У початок

Gaz System передала ОГТСУ генератори і комп'ютерну техніку

Польський оператор Gaz System S.A. передав Оператору ГТС України (ОГТСУ) 13 генераторів різної потужності і комп'ютерну техніку. Про це повідомляє прес-служба ОГТСУ, пише «Економічна правда».

«Польща завжди була одним із ключових партнерів України й залишається з нами в ці важкі часи. Наші польські колеги – оператор Gaz System S.A. – передали Оператору ГТС України 13 генераторів різної потужності й комп'ютерну техніку», – йдеться у повідомленні оператора.

Як зазначають у компанії, в разі пошкодження електромереж і знеструмлення інфраструктурних об'єктів ці генераторні агрегати дадуть змогу отримувати електричну енергію автономно.

«Це допоможе фахівцям ОГТСУ якомога оперативніше проводити ремонтно-відновлювальні роботи на пошкоджених виробничих об'єктах ГТС. Крім того, наші ГРС зможуть і надалі забезпечувати безперебійний транзит газу нашим споживачам», – повідомляють у прес-службі.

«Тож фактично колеги із Gaz-System опосередковано долучилися до газопостачання в будинки й на підприємства українців», – зазначили в Операторі ГТС.

Комп'ютерне обладнання і генератори буде спрямовано в регіональні підрозділи центрального і східного регіонів, де об'єкти ОГТСУ зазнали пошкоджень внаслідок обстрілів російських окупантів і бойових дій.

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти