У початок

ENOC запрошує на LPG Week

Також є російською мовою

Група ENOC, офіційний енергетичний партнер Expo 2020 Dubai, стане хостом першого на Близькому Сході тижня скрапленого вуглеводневого газу (LPG Week), організованого Всесвітньою асоціацією скрапленого газу (WLPGA). Про це йдеться в релізі групи.

LPG Week 2021 відбудеться з 5 по 9 грудня у Всесвітньому торговому центрі Дубая під девізом «Енергія завтрашнього дня». Захід буде проведено під патронатом Його Високості шейха Ахмеда бін Саїда Аль Мактума – президента Управління цивільної авіації Дубая, голови Асоціації аеропортів Дубая, голови і головного виконавчого директора Emirates Airline & Group.

«Ми в ENOC усвідомлюємо свою відповідальність за забезпечення чистої енергії майбутніх поколінь. Наше партнерство з WLPGA узгоджується з нашим зобов'язанням підтримувати Стратегію чистої енергії Дубая до 2050 р., щоб до 2050 р. виробляти 75% від загального обсягу електроенергії за рахунок чистої енергії. Ми пишаємося тим, що ексклюзивно проводимо LPG Week 2021. LPG Week дає прекрасну можливість обмінятися передовим досвідом, а також обговорити проблеми галузі за допомогою обміну знаннями, який підтримає трансформацію галузі», – заявив генеральний директор групи ENOC Саїф Хумайд аль Фалас.

Генеральний директор і керуючий директор WLPGA Джеймс Рокалл в свою чергу зазначив: «Всесвітня асоціація дуже рада возз'єднати глобальну галузь скрапленого нафтового газу після пандемії COVID-19 на першому Тижні LPG в Дубаї. Сильна підтримка з боку бізнесу і уряду ОАЕ, а також змога пов'язати захід з Expo 2020 Dubai виявилися дуже вагомими причинами для нашого рішення вибрати Дубай».

LPG Week щорічно проходить по всьому світу, збираючи керівників великих компаній з виробництва СВГ, ТОП-чиновників країн-хостів і представників великих міжурядових організацій. У 2021 р. році захід буде проведено в гібридному форматі. Паралельно з івентом в Expo 2020 Dubai LPG Week 2021 також проходитиме на онлайн-платформі Swapcard. До LPG Week традиційно входить і найбільша в світі галузева виставка.

Як повідомляв enkorr, у рамках LPG Week 2021 буде проведено Глобальну технологічну конференцію (GTC). Її організатор – WLPGA. Через пандемію COVID-19 проведення заходу було відкладено на рік.

Вибір Дубай місцем проведення LPG Week не випадковий. Чотири з десяти найбільших виробників LPG у світі розташовані на Близькому Сході. Цей регіон — третій за значимістю в сфері виробництва скрапленого вуглеводневого газу в світі після Північної Америки й Азії.

Довідка enkorr

WLPGA – представник світової індустрії скрапленого вуглеводневого газу, що представляє весь ланцюжок створення вартості скрапленого вуглеводневого газу. Основна мета асоціації – підтримати сектор за рахунок збільшення попиту на СВГ, а також сприяти дотриманню належних методів ведення бізнесу й безпеки.

WLPGA об'єднує приватні й державні компанії, що займаються одним, кількома або всіма видами діяльності в галузі. Крім того, асоціація розвиває довгострокові партнерські відносини з міжнародними організаціями й реалізує проєкти в локальному і глобальному масштабі. Асоціацію було створено 1987 р..

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти