У початок

Експорт СПГ із США за тиждень збільшився до 26 вантажів

За даними Управління енергетичної інформації США, експорт скрапленого природного газу (СПГ) США зріс за тиждень, що закінчився 13 березня, порівняно з тижнем раніше.

У своєму щотижневому звіті про природний газ EIA США стверджує, що 26 СПГ-вантажів вирушили з американських заводів між 7 і 13 березня, це на три більше, ніж тижнем раніше.

Посилаючись на дані про доставку, надані Bloomberg Finance, агентство повідомило, що загальна місткість цих суден з СПГ становить 94 млрд куб. футів.

Згідно з даними S&P Global Commodity Insights, середні постачання природного газу на експортні термінали СПГ США знизилися на 1,3% (0,2 млрд куб. футів на день) за тиждень і становили в середньому 13,3 млрд кубічних футів на день.

Постачання природного газу на термінали у південному Техасі впали на 10,2% (0,4 млрд куб. футів/добу), до 3,1 млрд куб. футів.

Агентство повідомило, що постачання природного газу на термінали за межами узбережжя Мексиканської затоки не змінювалися протягом тижня й перебували на рівні 1,2 млрд куб. фут./добу.

Завод Cheniere Sabine Pass відправив дев’ять вантажів, а завод компанії в Корпус-Крісті – чотири партії протягом минулого тижня.

СПГ-термінали Cameron компанії Sempra Infrastructure і СПГ-термінали Freeport відправили по чотири вантажі протягом цього періоду, тоді як СПГ-термінал Calcasieu Pass компанії Venture Global відправив три вантажі.

Крім того, термінал острова Ельба відправив два вантажі СПГ, а термінал СПГ Коув Пойнт не відправляв вантажів протягом звітного тижня.

Одне судно СПГ вантажопідйомністю 3 млрд куб. футів пришвартувалося для розвантаження на терміналі Everett LNG у Бостон-Харборі в Массачусетсі між 7 і 13 березня.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти