У початок

Дрони знову атакували новошахтінський НПЗ у росії

Безпілотники атакували новошахтінський нафтопереробний завод (НПЗ) у ростовській області росії. Один із дронів упав на територію заводу. Про це пише telegram-канал ASTRA.

«Про знищення 4 БпЛА в новошахтінську ростовської області сьогодні вночі, 12 квітня, прозвітував керівник регіону. Він додав, що постраждалих і пошкоджень немає. Який саме об'єкт атакували, губернатор не уточнив», – кажуть журналісти.

Водночас, за даними джерел ASTRA в екстрених службах регіону, всі чотири БпЛА атакували новошахтінський завод нафтопродуктів.

Один зі збитих дронів упав на територію заводу.

новошахтінський завод нафтопродуктів – найбільший постачальник нафтопродуктів на півдні росії і єдиний НПЗ у ростовській області. Його повна потужність – 5,6 млн тонн. Завод розташовано за 100 км від ростова-на-дону, він виробляє бензин, мазут, суднове, дизельне й пічне паливо. Завод уже атакували дрони у червні 2022 року. Тоді один безпілотник влучив у технологічне обладнання установки з переробки нафти, другий – в об'єкти резервуарного парку сирої нафти, почалася пожежа.

Нагадаємо, у березні новошахтінський НПЗ призупиняв роботу внаслідок атаки дронів.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти