У початок

Диверсифікація постачань — у фокусі Fuel for Ukraine

Диверсифікація постачань у Східну Європу, й зокрема у Польщу стане темою окремої секції на конференції Fuel for Ukraine. Про це повідомляє організатор форуму Консалтингова група «А-95».

Зокрема перспективам східноєвропейського ринку скрапленого газу присвячено доповідь Роберта Степ’єна з групи SHV, одного з найбільших постачальників LPG у світі. «Ринок Польщі серйозно залежний від російського скрапленого газу, тому політика Європи щодо енергоносіїв з рф ставить перед нами серйозні виклики», – каже менеджер SHV S&RM.

Своє бачення перспектив щодо налагодження постачань світлих нафтопродуктів у Польщу, зокрема із США, у спільній презентації нададуть президент компанії 3 Seas Energy Даріуш Чичокі й голова правління групи UNIMOT Адам Сікорські. Зі слів пана Сікорські, стрибок попиту з боку України ставить для Польщі непросте завдання зі збільшення постачань і поглиблення диверсифікації джерел імпорту. «Ситуація вимагає від нас завчасного планування серйозних інфраструктурних проєктів, у яких мали б брати участь усі сторони: постачальники у порти, транзитери й кінцеві покупці», – вважає голова UNIMOT.

Окрім доповідей, сесія включить у себе дискусію, до якої також запрошено представників PERN, Міжнародної енергетичної агенції й департаменту енергетики посольства США у Варшаві.

Нагадаємо, 28 червня 2022 року у Варшаві (Польща) відбудеться міжнародна конференція Fuel for Ukraine, присвячена питанням постачання в Україну пального з Євросоюзу. Головною метою заходу є налагодження комунікацій між українськими і європейськими компаніями, вирішення логістичних питань, адвокатування прагнень України в енергетичній сфері.

Ознайомитись із актуальною програмою конференції і зареєструватись для участі у заході можна на сайті Консалтингової групи «А-95».

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти