У початок

Colonial перезапускає після витоку паливну трубу, що проходить через гавань Нью-Йорка

Colonial Pipeline Co. відновила роботу життєво важливого трубопроводу, який постачає паливо на північний схід США, усунувши витік минулого тижня, на що компанії знадобилося на день більше, ніж очікувалося, повідомляє Bloomberg.

Спочатку компанія планувала відновити лінію 3 в суботу опівдні за східним часом, але це двічі відкладалося. Станом на 17:51 труба повернулася до нормального режиму роботи за східним часом у неділю, після завершення ремонту, йдеться в заяві компанії, надісланій електронною поштою.

Несправність обладнання спричинила витік приблизно 60 барелів дизельного пального на заводі Witt поблизу Денвіля (штат Вірджинія), що призвело до його зупинки 3 січня. Збій мав обмежений вплив на ціни на бензин на критичному ринку гавані Нью-Йорка минулого тижня, оскільки запаси вже накопичено на тлі слабкого сезонного попиту.

Лінія 3 транспортує нафтопродукти, такі як бензин, дизельне й авіаційне пальне, до району гавані Нью-Йорка з Грінсборо (штат Північна Кароліна), і є частиною ширшої мережі, яка доставляє продукти з нафтопереробних заводів на узбережжя. 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти