У початок

Благодійність: WOG придбав для лікарень 10 генераторних установок

Мережа АЗК WOG у межах акції «Донать по-чорному» придбала для медичних закладів 10 електрогенераторних установок. Інформацію про це оприлюднено на сторінці компанії у Facebook.

«10 генераторів світла вже допомагають рятувати життя – ще один наш спільний крок до Перемоги!» – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, акцію «Донать по-чорному» було реалізовано в межах комплексного проєкту мережі АЗК WOG і МОЗ України – «Генератори світла».

Як зазначають у WOG, з кожної заправки «до повного» задонатили на генератори й зібрали понад 7 млн грн. Перелік пріоритетних лікарень для надання допомоги визначало Міністерство охорони здоров'я України.

«І ось наш фінальний звіт – ще 3 лікарні: в Дніпрі, Харкові й Ромнах Сумської області отримали генератори і тепер зможуть безперебійно працювати й врятують ще більше поранених», – додали в компанії.

Як повідомляв enkorr, цього року компанія WOG запровадила унікальний формат «чорної п’ятниці» – із 25 по 27 листопада у рамках ініціативи «Донать по-чорному» три гривні від вартості кожного літра пального, придбаного за готівку чи банківською карткою, WOG перераховував на закупівлю генераторів для лікарень.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти