У початок

«БРСМ» відновила роботу мережі в Києві

Також є російською мовою

Мережа «БРСМ-Нафта» відновила роботу своїх АЗС у Києві, зупинених на початку вересня в рамках спільної спецоперації правоохоронців і Державної фіскальної служби. Про це повідомили на «гарячій лінії» компанії.

«У Києві відновили роботу всі наші станції, за винятком АЗК, який розташовано по вул. Луговий», – повідомив оператор колл-центру, додавши, що не на всіх об'єктах в наявності є бензин марки А-95.

«Наявність пального потрібно дізнаватися на кожній станції окремо. Наприклад, на АЗС по вул. Олени Теліги «п'ятого» бензину немає», – зазначив він.

Тим часом поки невідомо, чи відновлено роботу трьох нафтобаз і міні-НПЗ у Гадячі, які також було заблоковано силовиками.

За інформацією enkorr, розблокування активів «БРСМ» стало наслідком розформування Державної фіскальної служби. «Нас просто всіх звільнили 27 вересня. Справи є, їх відкрито, але їх нікому розслідувати», — зазначив уже колишній співробітник ДФС.

Нагадаємо, що розформування ДФС відбувається в рамках запуску і передачі повноважень із розслідування економічних злочинів Бюро економічної безпеки. Але зі створенням БЕБ затримка, в зв'язку з чим Кабмін продовжив повноваження ДФС до листопада.

Як повідомляв enkorr, на початку вересня співробітники податкової міліції ДПС провели низку санкціонованих обшуків на автозаправних станціях «БРСМ» у Києві в зв'язку з продажем неякісного пального. У результаті 6 станцій «БРСМ» у столиці повністю припинили роботу, а на інших спостерігалися проблеми з постачаннями пального.

Також фіскальна служба блокувала роботу трьох нафтобаз і міні-НПЗ компанії, після чого «БРСМ» була змушена переорієнтувати напрямки постачань нафтопродуктів, а також змінити логістику.

Крім того, 23 вересня правоохоронні органи провели санкціоновані обшуки автозаправних станцій мережі в Харкові у справі про реалізацію контрафактного скрапленого газу.

Група «БРСМ» – великий виробник сумішевих нафтопродуктів, оперує міні-НПЗ у Гадячі і трьома нафтобазами. У травні 2021 року «БРСМ» повністю припинила реалізацію заводського пального, відмовившись від продажів марки А-95 і замінивши її бензином Plus А-92 Евро5-Е5 з додаванням етанолу. У 2021 році група є лідером з імпорту безакцизних розчинників, а також великим покупцем сировини і компонентів для випуску моторного палива – нафти, газового конденсату, стабільного бензину і його різновидів, МТБЕ і т.д..

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти