У початок

Brent здешевшала до $86 за барель

Котирування нафти знижуються у вівторок на повідомленні Bloomberg про те, що США планують продати додаткові обсяги сировини зі стратегічного нафтового резерву (SPR).

За даними агентства, Штати мають намір реалізувати на ринку ще 26 млн барелів нафти з SPR у період з квітня по червень.

На 7:10 за київським часом квітневі ф'ючерси на Brent дешевшали на лондонській біржі ICE Futures на $0,6 (0,69%), до $86,01 барель. У понеділок Brent здорожчала на $0,22 (0,3%), до $86,61 за барель.

Березневі ф'ючерси на WTI на той час дешевшали на Нью-Йоркській товарній біржі NYMEX на $0,87 (1,09%), до $79,27 за барель. За підсумками попередньої сесії контракт здорожчав на $0,42 (0,5%), до $80,14 за барель.

13 лютого нафта здорожчала завдяки сигналам зростання ділової активності в Китаї за оголошеного росією скорочення видобутку. У п'ятницю віце-прем'єр алєксандр новак повідомив журналістам, що у березні країна має намір скоротити видобуток нафти на 500 тисяч барелв на добу (б/д).

У центрі уваги трейдерів у вівторок – дані інфляції в США за січень, які дозволять інвесторам робити нові прогнози щодо подальшої політики Федеральної резервної системи і перспектив американської економіки, зазначає Market Watch.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти