У початок

Brent прискорила падіння, здешевшала до $93 за барель

Ціни на нафту еталонної марки Brent різко прискорили зниження у вівторок на побоюваннях щодо глобального попиту на пальне.

Листопадові ф'ючерси на сорт Brent на лондонській біржі ICE Futures на 14.52 кск здешевшали на $2,71 (2,83%) — до $93,03 за барель, повідомляє «Інтерфакс-Укрпаїна».

Котирування ф'ючерсів на WTI на жовтень на електронних торгах на Нью-Йоркській товарній біржі (NYMEX) на вказаний час знизилися на $0,16 (0,18%) — до $86,71 за барель

Негативним чинником для нафтового ринку у вівторок стали новини про розширення карантинних обмежень у Китаї, що посилюють побоювання ринку щодо перспектив попиту на енергоресурси у КНР. Крім Ченду, столиці провінції Сичуань, локдаун було введено в місті Гуйян із населенням 6 млн осіб, що розташоване в провінції Гуйчжоу.

У понеділок Brent підскочила в ціні на 2,9% на новині, що міністри країн ОПЕК+ вирішили знизити квоту з видобутку нафти в жовтні на 100 тис. барелів на добу (б/д) по відношенню до вересня. Основні торги WTI у понеділок не проводились у зв'язку зі святом у США.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти