У початок

Борис Ганджа залишає Glusco

Також є російською мовою

21 січня закінчився термін дії трудового контракту із генеральним директором ТОВ «Глуско Україна» Борисом Ганджою. На цей час обов'язки гендиректора виконує Світлана Бишова, яку прийнято в компанію у грудні 2021 р.. Про це enkorr повідомили в компанії.

«Борис Ганджа займався управлінням і розвитком мережі АЗС три роки. За цей час йому вдалося успішно реалізувати поставлені перед ним завдання, забезпечивши активний розвиток мережі. А після примусової зупинки роботи мережі АЗС державними органами у березні 2021 р. він доклав максимум зусиль для стабілізації ситуації всередині компанії й збереження робочих місць», – сказали у «Глуско Україна».

Там також повідомили, що новий власник компанії Димитріос Аніфантакіс подякував Борису за співпрацю: «Я радий, що компанія, попри всі її проблеми, зберігає свою працездатність, і її команда робить максимум зусиль для того, щоб виконати зобов'язання перед державними структурами, співробітниками й партнерами».

Нагадаємо, у грудні 2021 року компанія оголосила про зміну власника. Ним став грецький бізнесмен Димитріос Аніфантакіс. Новий власник на базі придбаних активів планує відновити компанію і побудувати в Україні стійкий бізнес, що ґрунтується на принципах законослухняності, відкритості, корпоративної, соціальної та екологічної відповідальності.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти