У початок

Бомбардуванням нафтобаз довкіллю завдано збитків на 3,3 млрд грн — ДЕІ

За весь період повномасштабної агресії рф внаслідок обстрілів паливної інфраструктури України довкіллю завдано збитків більше, ніж на 3,309 млрд грн. Про це enkorr повідомили у Державній екологічній інспекції (ДЕІ) України.  

«За інформацією територіальних і міжрегіональних територіальних органів Держекоінспекції, сума збитків за забруднення навколишнього середовища внаслідок ракетно-бомбових ударів (обстрілів) по об’єктах з виробництва, перероблення, зберігання паливно-мастильних матеріалів станом на 27.04.2023 р. становить 3 309 971 049,00 грн», – зазначає т.в.о. голови ДЕІ Ігор Зубович.

З його слів, найбільш постраждалими регіонами країни є Київська, Дніпропетровська, Кіровоградська, Полтавська і Львівська області.

Як раніше повідомляв enkorr, у ніч з 15-го на 16-е лютого ц.р. росія вчергове поцілила ракетами у Кременчуцький, а також у Дрогобицький нафтопереробні заводи. Спроби країни-терориста повністю зруйнувати паливну інфраструктуру України не припиняються. При цьому у ДЕІ зазначають, що всі збитки буде підраховано.  

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти