У початок

«БНК-Україна» зацікавилася ринками природного газу та електроенергії

Також є російською мовою

Компанія «БНК-Україна» розглядає можливість виходу на ринки природного газу та електроенергії в 2022 році. Про це під час міжнародної галузевої конференції «Ринок нафтопродуктів і газу Республіки Білорусь: виробництво, трейдинг, роздріб» повідомив генеральний директор компанії Євген Поспєлов, передає кореспондент enkorr.

«Я хочу зі своєї компанії зробити справжню трейдингову структуру. На сьогодні ми спираємося тільки на класичні нафтопродукти, такі як дизельне пальне, бензини і СВГ. Та я хочу, щоб у нас було ще кілька точок опори», – заявив Поспєлов, зазначивши, що цими точками можуть стати ринки електроенергії й природного газу.

Крім того, за його словами, «БНК-Україна» дивиться і в бік «нестандартних» нафтопродуктів.

«Ми цього року вже зайнялися такими продуктами, як петролатум (вже є і довгострокові, й спотові контракти), нафтові мастила і вуглеводневі нафтові гази», – розповів він.

Топ-менеджер також підкреслив, що компанія розглядає реалізацію «нестандартних» нафтопродуктів не тільки від білоруських заводів, а й інших виробників.

Довідка enkorr

«БНК-Україна» було засновано в 2009 році. На різних етапах діяльності роль компанії змінювалася, і на сьогодні вона більше виконує сервісну функцію, сприяючи імпортерам білоруських нафтопродуктів. У 2020 році через «БНК-Україна» було імпортовано 942 тис. т ДП, 567 тис. т бензинів і 19 тис. т реактивного пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти