У початок

Біля Стоянки запрацював тимчасовий АЗК KLO

У Київській області біля села Стоянки на місці зруйнованого окупантами АЗК відкрили тимчасову автозаправну станцію, яка працюватиме, поки не буде збудовано новий великий автозаправний комплекс. Про це повідомляється на сторінці компанії у Facebook.

«KLO в Стоянці був, є і буде, – йдеться у повідомленні. – Ще рік тому тут були тільки завали, залишені окупантами. І вже сьогодні ми знову заправляємо твою автівку найкращим пальним, а тебе – запашною кавою».

Йдеться про комплекс, який розташовано на 20 км автошляху М06.

«Поки ми будуємо новий великий АЗК, відкрили тимчасове приміщення з усіма необхідними сервісами: пальне, кава, їжа, догляд за авто й можливість зняти готівку, – зазначають у компанії. – І нарешті можемо сказати — до зустрічі на KLO».

Як повідомляв enkorr раніше, відбудову цього АЗК мережа KLO розпочала торік у грудні. А до того мережа KLO відновила роботу свого автозаправного комплексу в місті Ірпені.

Видання також повідомляло про те, що більшість автозаправних станцій KLO з вересня минулого року повернулася до роботи у цілодобовому режимі.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти