У початок

Благодійність: WOG зібрала 2,5 млн грн на «Швидкі» для ЗСУ

WOG і Благодійний Фонд Сергія Притули в межах проєкту «Добробонуси» закуплять 3 евакуаційних автомобілі для ЗСУ. Про це enkorr повідомили у прес-службі компанії.

«За три тижні в межах проєкту «Добробонуси», який мережа АЗК WOG реалізовувала спільно з фондом Сергія Притули, зібрали кошти на три евакуаційних машини для підрозділів Збройних сил України вартістю 2,5 млн гривень», – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, проєкт «Добробонуси» стартував у мережі АЗК WOG у середині серпня. Долучитися до нього міг кожен клієнт, перерахувавши зі свого бонусного рахунку PRIDE будь-яку кількість бонусів на власний розсуд. Усі зібрані бонуси WOG конвертував у гривні й перевів на рахунок Благодійного Фонду Сергія Притули для закупівлі машин «Швидкої допомоги».

За кошти, зібрані в межах проєкту, БФ Сергія Притули закупить три медичних автомобілі. Ці авто укомплектовані всім необхідним, що дозволяє стабілізувати пацієнта і дасть змогу в найкоротший час вивозити поранених бездоріжжям із зони бойових дій.

Як зазначає Сергій Притула, на передовій великий дефіцит транспорту, зокрема медичних автівок, тож три нових «Швидкі» допоможуть закрити потреби в них для трьох підрозділів.

Зі слів директора з маркетингу мережі АЗК  WOG Геннадія Карлінського, закупівля в рамках проєкту «Добробонуси» «Швидких» для ЗСУ допоможе зберегти життя більшої кількості захисників. «Це усвідомлюють наші клієнти, які всього за три тижні зібрали потрібну суму на закупівлю спеціалізованих автівок», – підсумував він.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти