У початок

Благодійність: п’ять реанімобілів від ОККО вже їдуть туди, де найпотрібніші

Реанімобілі, придбання яких профінансувала мережа АЗК ОККО через платформу United24, уже їдуть у п’ять областей України, де вони найпотрібніші. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому мережею на своїй сторінці у Facebook.

«Нещодавно ми розповідали, що долучилися до ініціативи Олени Зеленської й профінансували закупівлю 5 реанімобілів через платформу United24, – сказано у повідомленні. – Сьогодні разом із іншими 13 «Швидкими», до закупівлі яких долучилися українські бізнеси, вони вже прямують у Сумську, Харківську, Миколаївську, Чернігівську й Рівненську області».

Як зазначають у компанії, у кожному з цих автомобілів є кисневі балони, кардіомонітори і дефібрилятори, електрокардіографи й апарати штучної вентиляції легень.

Таке обладнання дає змогу успішно доправити до лікарні навіть критичних пацієнтів, зокрема і важкопоранених.

Як повідомляв enkorr, ОККО відбудовує також заклади освіти на Київщині, продовжує свої програми з допомоги військовим і потерпілим від війни. Так, мережа безкоштовно годує на АЗК захисників і захисниць у гарячих точках, допомагає пальним фонду «Повернись живим», а також волонтерам, які займаються евакуацією й доставкою гуманітарних вантажів, надала 220 тис. л пального для потреб відновлення інфраструктури Чернігова й низки постраждалих міст Київської області.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти