У початок

Благодійність: ОККО відбудовує вже четвертий заклад освіти на Київщині

Мережа АЗК ОККО повністю профінансує відновлення постраждалої через воєнні дії будівлі садочка-ясел «Веселка» у Гостомелі, який є четвертим закладом освіти на Київщині, до відновлення яких долучилася компанія. Про це йдеться у прес-релізі, оприлюдненому мережею АЗК.  

«Компанія власним коштом відновить постраждалу від воєнних дій будівлю гостомельського садочка-ясел «Веселка», який чекають 300 діток. У ній відремонтують дах, систему опалення, замінять двері й вікна, – сказано у повідомленні. – На сьогодні це вже четвертий заклад освіти для дітей у Київській області, відбудову якого повністю фінансує мережа».

Як зазначають у прес-службі ОККО, будівельні роботи ведуться також у гостомельському ліцеї № 1, в загальноосвітній школі села Розважева й Бобрицькій гімназії, які входять у Гостомельську громаду.

Як повідомляв enkorr раніше, компанія продовжує свої програми з допомоги військовим і потерпілим від війни. Так, мережа безкоштовно годує на АЗК захисників і захисниць у гарячих точках, допомагає пальним фонду «Повернись живим», а також волонтерам, які займаються евакуацією й доставкою гуманітарних вантажів, надала 220 тис. л пального для потреб відновлення інфраструктури Чернігова й низки постраждалих міст Київщини, перерахувала кошти на закупівлю п’яти реанімобілів.

За попередніми підрахунками загальний обсяг допомоги на підтримку захисників України і потерпілих від війни, наданої за сприяння компанії ОККО, склав понад 120 мільйонів гривень.

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти