У початок

Благодійність: ОККО накопичила 100 млн грн на зброю для ТрО

Мережа ОККО і фонд «Повернись живим» в рамках проєкту «Око за око 2» за 1,5 місяця акумулювали перші 100 млн грн із 400 необхідних. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі АЗК.

«Маємо перші 100 мільйонів гривень на зброю для ТрО», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, мережа ОККО і фонд «Повернись живим» у рамках  проєкту «Око за око 2. Озброїмо ТрО до зубів» за 1,5 місяця акумулювали перші 100 млн грн із 400 необхідних. Завдяки ініціативі планується повністю закрити нагальну потребу всіх бригад територіальної оборони в автоматичних гранатометах, крупнокаліберних кулеметах і мінометах. 

Нагадаємо, мережа перераховує по 1 грн з кожного проданого літра пального PULLS 95/Diesel на збройне підсилення бригад територіальної оборони. Крім того, кошти можна перерахувати й на спецрахунок фонду «Повернись живим».

Як уже повідомляв enkorr, у рамках проєкту планується закупити 300 мінометів 82-мм калібру, 200 крупнокаліберних кулеметів і 100 автоматичних 40-мм гранатометів для всіх бригад ТрО, які нині захищають нашу державу. 31 підрозділ ТрО щодня виконує завдання в зоні бойових дій та прикриває державний кордон.

Довідка enkorr  

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти