У початок

Благодійність: херсонські рятувальники отримали пожежне авто від WOG (фото)

Мережа АЗК WOG і Благодійний проєкт «Українські вогнеборці» передали ГУ ДСНС Херсона пожежне авто, придбане за гроші, зібрані в межах проєкту «Добробонуси», до якого долучилися понад 18,5 тис. клієнтів WOG. Про це йдеться у прес-релізі компанії.

Як повідомляється, кожен з них перерахував зі свого бонусного рахунку PRIDE ту кількість бонусів, яку хотів спрямувати на купівлю машини для пожежних. WOG конвертував їх у гривні й перевів на рахунок БП «Українські вогнеборці» для придбання пожежного автомобіля.

Зі слів директора з маркетингу мережі АЗК WOG Геннадія Карлінського, українці прагнули підтримати херсонських рятувальників, усвідомлюючи, що Херсон – одне із міст, яке регулярно зазнає ворожих обстрілів, через що виникають пожежі й руйнування, які спричиняють загибель людей.

«Від кількох до 2 227 гривень бонусами – саме стільки склали найменший і найбільший донати клієнтів нашої мережі. Всього за 24 дні вони зібрали потрібних 1 730 000 грн на закупівлю пожежного авто. Ми ж укотре пересвідчилися в неймовірній згуртованості й прагненні українців підтримати тих, хто цього потребує», –  зазначив Геннадій Карлінський. 

Нагадаємо, «Добробонуси» – це проєкт, який дає змогу зробити допомогу захисникам і рятувальникам доступною і простою звичкою. Влітку за схожим механізмом було зібрано 2,5 млн грн, які спрямували на закупівлю трьох спеціалізованих евакуаційних машин для підрозділів ЗСУ.

Як повідомляв enkorr, на початку березня WOG спільно з фондом Андрія Хливнюка запустив проєкт зі збору коштів на безпілотники – «MEGAКАВА донатить на ”крила”». Цього разу донатитиме компанія з власного прибутку.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти