У початок

Благодійність: до 1 вересня ОККО завершила відновлення ліцею у Гостомелі

Мережа АЗК ОККО завершила ремонтно-відновлювальні роботи у ліцеї №1 міста Гостомеля (Київська обл.), який зазнав серйозних ушкоджень під час воєнних дій навесні цього року. Про це йдеться у прес-релізі, оприлюдненому прес-службою мережі.

Як повідомляють у компанії, хоч саме приміщення ліцею вціліло, але було знищено 187 склопакетів, вибито 139 дверей і 111 вікон, понівечено дах, фасад і пошкоджено систему опалення.

«Керівництво ліцею звернулося за допомогою у відбудові до меценатів, і мережа ОККО ще у липні відгукнулася на це прохання. Компанія власним коштом замінила покрівлю й окремі фрагменти фасаду, встановила нові склопакети, привела до ладу систему опалення, виконала внутрішні ремонтні роботи, відбудувала центральний вхід до ліцею з урахуванням інклюзивних потреб тощо», – кажуть у прес-службі.

Як відомо, окрім ліцею у Гостомелі, ОККО відбудовує на Київщині ще три освітніх заклади: школу у селі Розважеві, Бобрицьку гімназію і ясла-садок «Веселка» у Гостомелі. На ці потреби компанія виділила загалом 40 мільйонів гривень.

Довідка enkorr  

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Акціонером і інституціональним інвестором компанії є Європейський банк реконструкції та розвитку.

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти