У початок

Благодійність: Amic Energy передала антидронову рушницю батальйону ЗСУ

Австрійська мережа АЗС Amic Energy передала 242-му батальйону Збройних сил України антидронову рушницю Antidron KVSG-6+. Про це повідомляє прес-служба мережі.

«Сьогодні, коли агресор продовжує тероризувати українські міста й енергетичну інфраструктуру іранськими дронами, нашим відважним захисникам і захисницям як ніколи потрібні потужні засоби боротьби проти безпілотників-камікадзе. Завдяки цьому сучасному «гаджету» воїни зможуть ефективно перетворювати ворожі дрони на нікчемний металобрухт», — йдеться у повідомлені.

У компанії зазначили, що для них велика честь допомагати 242 батальйону захищати рідну землю, адже у складі батальйону служать співробітники компанії.

Нагадаємо, з 24 лютого 2022 року, після повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну, підприємство «Амік Україна» не припиняє допомагати підрозділам ЗСУ, СБУ, Нацполіції України, Прикордонної служби України, територіальної оборони, ДСНС, військовим адміністраціям і територіальним громадам різних областей безкоштовно, передавши вже понад 250 тис. л палива.

У вересні 2022 року підприємство «Амік Україна» підписало благодійну угоду з 242 окремим батальйоном територіальної оборони ЗСУ, де служать співробітники компанії, для постачання військового спорядження й інших необхідних речей, і продовжує регулярно надавати допомогу іншим військовим підрозділам, реагуючи на їхні нагальні потреби.

Довідка enkorr

Amic Energy — австрійська компанія, що є власником мережі з 470 автозаправних станцій мобільного й роздрібного обслуговування в Австрії, Латвії, Литві, Польщі й Україні зі штаб-квартирою у Відні. Станом на 2020 рік Amic Energy — п'ята за обсягами реалізації мережа в Україні, що займає 6,7% українського паливного роздрібного ринку.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти